Almedalen 2023 – på plats och digitalt

Almedalen 2023 - på plats och digitalt

Nära eller långt borta? Inga problem, du är välkommen till Social Venture Networks arena i Almedalen!

Kom till oss i Almedalen på D-huset, Campus Gotland, Uppsala universitet, Kaserngatan 1, Sal D24 eller digitalt via länk.

#HybridaAlmedalen 2022 blev succé med 32 välbesökta seminarier och över 8000 deltagare på plats och via länk. Även i år är vi på plats i Visby, på universitetet, och sänder dessutom alla våra events digitalt för dig som inte har möjlighet att vara på plats.

Almedalen 2022 publik

Info för dig medlem som ordnar seminarier tillsammans med oss:

2023 kör vi SVN:s Almedalsarena på plats i Visby. Även i år satsar vi på “hybrida Almedalen” och streamar seminarierna samt spelar in dem. Som medarrangör är du välkommen att bolla idéer om upplägg och deltagare med oss. Har du önskemål om moderering etc så är du välkommen att meddela det. Tänk på att tiderna bokas upp snabbt, så hör av dig så snart du vet när din verksamhet vill ordna något! 

Vill ni gå samman flera verksamheter så är ni välkomna att göra så – om en av er tar ansvar för fakturan och att material kommer in i tid (se mer nedan!).

Så snart er verksamhet anmäler er till en eller flera “slot:ar” i programmet så håller vi tider/tiderna och skickar faktura. När fakturan är betald, är tiden bokad för er. Då vill vi publicera kort info hos Almedalsveckan och i våra kanaler;

  • Rubrik på seminariet/seminarierna. Ska vara formulerad enligt Almedalsveckans riktlinjer – vi hjälper gärna till!
  • Ingress. Kort beskrivande text, gärna med talare, moderator mm 

Program_Almedalen_2022Sista dag för bokning till SVN:s arena: 12 mars!

Detta är sista dagen för att sätta rubrik och ingress, logo och annat bildmaterial ska vara SVN tillhanda. Almedalsveckans dead-line är 12 april, efter det tar de ut en avgift för sent inkommet material. Självklart kan vi justera informationen efter den 12/3, t ex lägga till talare, men basinfon måste in den här dagen!

 

Kostnader

Till våra medlemmar i SVN Sweden erbjuder vi det oerhört förmånliga priset 15.000 kr (ex moms) per seminarietillfälle (slot). Kostnaden inkluderar marknadsföring på webben, i sociala medier och nyhetsbrev, lokal, teknik för streaming och inspelning, bemanning på plats. Även anmälningsförfarande och deltagarlistor. Efter veckan lägger vi ut inspelat videomaterial i våra kanaler.

Ingår inte i bokningen: Förtäring – hör av er till oss om ni har önskemål så kan vi tipsa! Klippning av inspelat digitalt material. 

Vad ni själva bör göra: Sprida eventet i era kanaler. Bjud in särskilt intressanta åhörare.