Almedalen 2021

Virtuella Almedalen 2021

#VirtuellaAlmedalen 2020 blev succé med 12 välbesökta seminarier och över 300 deltagare under 3 dagar. I år dubblar vi antalet seminarier som vi genomför tillsammans med Ekobanken och den officiella Almedalsveckan från Visby.

I år kommer dessutom alla politiska partier att medverka digitalt med sina ”Almedalstal” vilket förstås ökar intresset ännu mer. Vi kommer att vara på plats i Visby för att skapa den rätta ”Almedalskänslan”, men alla seminarier är förstås digitala. Du är självklart redan nu välkommen att boka en slottid för ditt seminarium.

 

24 seminarier

Almedalsveckan arrangeras den första veckan i juli (vecka 27) med digital invigning söndag den 4 juli. Den 5, 6 och 7 juli är avsatta för seminarier. Som alltid blir det med intressanta företag, organisationer och människor. Det blir olika ämnen, mingel och diskussioner med fokus på att öka farten i omställningen till en hållbar värld genom sektorsöverskridande samverkan.

Vi planerar att genomföra 24 seminarier och de flesta är redan inbokade. Varje dag börjar 08.30 med uppsnack tillsammans med representanter från Almedalsveckan och vi avslutar varje dag 16.45 med mingel och årets Almedalsdrink.

 

Seminarieslottar

Varje seminarieslot är 60 min varav effektiv tid för seminariet är 45 min, 15 min är avsatt för avslut och förberedelser. Slottiden startar varje heltimme och avslutas 15 minuter före nästa heltimme. Observera att det är viktigt att hålla seminarietider.

Slottider måndag 5, tisdag 6, onsdag 7 juli:
9.00 – 9.45 | 10.00 – 10.45 | 11.00 – 11.45 | 12.00 – 12.45 | 13.00 – 13.45 | 14.00 – 14.45 | 15.00 – 15.45 | 16.00 – 16.45

 

SVNs zoomplattform

Alla seminarier sänds digitalt via SVNs zoomplattform och vi tar hand om all teknik när det gäller sändningen, hantering av chatfunktion och inspelning, som sedan kan nyttjas fritt. Om ni önskar, så finns det också möjlighet till poll/mentometer samt mötesrum (brakeout rooms). Vi kan också, i mån av tid, hjälpa till med moderering och deltagande i paneler.

 

Marknadsföring

I år breddar vi marknadsföringen både före och under Virtuella Almedalen 2021. Alla seminarier kommer att marknadsföras löpande i SVNs mediekanaler; nyhetsbrev, webb, sociala medier, det officiella Almedalsprogrammet samt vårt särtryck med program och seminarier. Utöver det blir det en helsida i Aktuell Hållbarhet samt bannerannonsering på deras webb och nyhetsbrev.

Utöver det blir det en helsida i Aktuell Hållbarhet samt bannerannonsering på deras webb och nyhetsbrev.

 

Bokning

Det går redan nu att registrera seminarier i officiella Almedalsprogrammet och vi hjälper till med ansökan och registrering. Tänk på att ju tidigare vi kan registrera ert seminarium desto bättre är det. Själva registreringen är gratis fram till den 11 maj, efter det tar Almedalsvecka ut en extra avgift, se nedan.

 

Pris

Självkostnadspris per seminarieslot: 5 000 kr exkl moms, vid bokning före den 11 maj. Extra avgift för anmälan efter den 11 maj: 3 000 kr exkl moms.

 

Anmälan

Enklast är att du kontaktar oss på info@svnsweden.se så återkommer vi till dig snarast möjligt. Du kan också mejla direkt till patrik@svnsweden.se  eller greta@svnsweden.se. Sista anmälningsdag är den 8 juni.