Nyheter

De är årets Giraffprisfinalister

Efter att ha läst, grunnat och diskuterat i veckor har juryn utsett tre finalister ur nomineringsunderlaget till Giraffpriset 2017.

Här presenterar vi finalisterna kortfattat. Kom och var med vid prisutdelningen den 8 maj då vi träffar finalisterna och utser vinnaren.  I minglet: de 

Giraffpris 2017
Finalister 2017

nominerade, förra årets vinnare Fair Action, medlemmar från SVN med vänner, Giraffprisjuryn och våra sponsorer: Ekobanken, You&we samt Dipart Entreprenad AB. Vem blir årets Giraff?

2017 års finalister är:

Gröna bilister

Gröna Bilister är en ideell organisation vars mål är att  påskynda omställningen till en grön bilism som är Finalist Giraffpriset 2017anpassad till planetens gränser, städers dyrbara utrymmen och landsbygdens behov. Gröna Bilister har arbetat för detta mål i 20 år och börjar nu få gehör i samhället på ett påtagligt sätt. Det arbete man genomför sker, trots sin betydande omfattning, till dominerande del oavlönat.

Liselotte Norén - Refo 

Liselotte Norén

Liselotte Norén är grundare av Refo, ett företag som sysslar med återvinning men som är mycket mer. De ägnar sig åt remaking, integration, utbildning och skapar arbetstillfällen. Man har ett nätverk av hantverkare och
designers som låter återvunna textilier och allt annat som samlas in få ett nytt syfte och liv. Det är ett företag i tiden som verkar inom delnings- och cirkular ekonomi och som drivs av sociala ambitioner och sann entreprenörsanda.

Giraffprisfinalist 2017

Anmäl dig  HÄR till prisutdelningen 8 maj kl.16.00-18.00

Priset är äran, ett diplom, 15 000 kr (sponsorer: Ekobanken, You&we och Dipart Entreprenad AB) och sist men inte minst vår vandringspokal!

VÄLKOMMEN!