Kalender

Från reaktiva insatser till en social investeringsplan

Almedalen lokal D24 på universitetet, Kaserngatan 1. Även digital livestreaming., 29 June, 2023 11:00 - 11:45

Värd: Fastighetsförvaltaren

Fastighetsägare har en unik roll i samhället att motverka utanförskapet i utsatta områden och samtidigt påverka fastighetsförvaltningen i en positiv riktning. Något som oftast kostar pengar i form av reaktiva insatser, vilket återspeglas i resultaträkningen. Vi visar på att dessa insatser ger värde.

Mer om evenemanget

Fastighetsägare har en unik roll i samhället att motverka utanförskapet i utsatta områden och samtidigt påverka fastighetsförvaltningen i en positiv riktning. Något som oftast kostar pengar i form av reaktiva insatser, vilket återspeglas i resultaträkningen. Under vårt seminarium kommer vi visa på att det finns värde och en intäktssida, både direkt för fastighetsbolaget och indirekt för bolagets ägare kommunen och andra myndigheter - när en arbetar med frågan strategiskt och med ett långsiktigt perspektiv.

Medverkande:

Wendela Falkenström, Hållbarhet och Kommunikationschef, FASTIGHETS AB FÖRVALTAREN

 

 


 

Välkommen till Social Venture Networks hållbarhetsaren på Almedalsveckan 2023!
Våra seminarier genomförs i lokal "D24" i D-huset, Uppsala universitet, Kaserngatan 1, intill Almedalsparken. De livestreamas för dig som vill hänga med på distans, och spelas även in så att du kan ta del av dem senare.

Varje dag den 27/6 - 30/6 startar vi seminarierna kl 09.00. Och varje eftermiddag kl 17.00 serveras årets alkoholfria Almedalsdrink i lokal D23, mitt emot semiariearenan.

Läs mer här på Almedalsveckans officiella webb om alla SVN:s Almedalsevents.