Kalender

Webinar med Richard Barrett

Webinar, 23 April, 2020 11:00 - 12:00

Ny chans till ett unikt tillfälle! Helhetskommunikation och Social Venture Network SVN Sweden är mycket glada att bjuda in medlemmar till ett webinar med Richard Barrett, internationellt känd tänkare, författare, talare och grundare för Barrett Values Centre samt Academy for the Advancement of human values (AAHV). Richard Barrett har även utvecklat CTT – Cultural Transformations Tools, verktyg för att mäta värderingar som använts för att stödja mer än 5000 organisationer i över 60 länder.

Richard presenterar sin nya bok ”World View Dynamics and The Well-Being of Nations” och resultat från sin senaste forskning. Han talar ur ett svenskt, skandinaviskt och internationellt perspektiv om hur vi som individer och organisationer kan arbeta med våra värderingar för att bidra till en utvecklad tillit, utveckla vår fulla potential och välmående samhällen.

Webinaret arrangeras av Helhetskommunikation och Social Venture Network och anknyter till det välbesökta seminariet i Almedalen 2019 där vi samtalade om hur vi kan jobba med värderingar för att utveckla tillit och medkänsla i samhället.

MEDVERKANDE:

Richard Barett och Patrik Andersson, patrik@svnsweden.se, styrelseledamot Social Venture Network och organisationskonsult inom hållbar verksamhetsutveckling.

 

ANMÄLAN