Kalender

Göteborg: Frukostträff – nyfiken på Social Venture Network?

Uni3 by Geely, Pumpgatan 1 på Lindholmen, 24 January, 2023 08:00 - 09:00

Välkommen till våra frukostträff, då vi går igenom vad SVN är och vad vi gör. Vi bjuder även in en medlem som får berätta hur de ser på medlemskapet och dess möjligheter.

Social Venture Network samlar både verksamheter som kommit långt i hållbarhetsarbetet, och andra som är på väg och vill ha inspiration och goda råd. Medlemmarna är välkomna att önska innehåll i seminarier och/eller själva bjuda in till tematräffar och events, tillsammans med SVN.

Din verksamhet kanske är medlem hos oss, men du själv känner inte till oss? Då är du självklart välkommen att delta och få veta mer!

Tisdag 24 januari 2023, kl 8-9. Plats: Uni3 by Geely, Pumpgatan 1 (Lindholmen). Du hämtar en namnbricka i stora receptionen i gatuplan. Där får du veta vart du går vidare - väl mött!

Frukostträffen är kostnadsfri. 

Program:

8.00-8.30: Frukost och mingel

8.30-9.00: Vi berättar vilka vi är, vad vi gör på SVN Sweden och vad medlemskapet innebär. En av våra medlemmar berättar sedan om sin verksamhet och om medlemskapet hos oss. Sedan är du som har möjlighet välkommen att hänga kvar och diskutera vilka idéer och önskemål du har kring medlemskap.

Anmäl dig här - varmt välkommen!

Gör din anmälan senast 20 januari!

SVN logo