Kalender

Göteborg: Frukostträff – nyfiken på Social Venture Network?

Uni3, United Spaces Coworking, Pumpgatan 1 på Lindholmen, 29 November, 2022 08:00 - 09:00

Välkommen till våra frukostträffar, då vi går igenom vad SVN är och vad vi gör. Vi bjuder även in en medlem som får berätta hur de ser på medlemskapet och dess möjligheter.

Social Venture Network samlar både verksamheter som kommit långt i hållbarhetsarbetet, och andra som är på väg och vill ha inspiration och goda råd. Medlemmarna är välkomna att önska innehåll i seminarier och/eller själva bjuda in till tematräffar och events, tillsammans med SVN.

Din verksamhet kanske är medlem hos oss, men du själv känner inte till oss? Då är du självklart välkommen att delta och få veta mer!

Tisdag 29 november 2022, kl 8-9. United Spaces, Uni3 by Geely, Pumpgatan 1 (Lindholmen). Frukostträffen är kostnadsfri.

SVN logo

Program:

8.00-8.30: Frukost och mingel

8.30-9.00: United Spaces hälsar oss välkomna. Därefter följer presentation av SVN Sweden och vad medlemskapet innebär. Vår medlem Kaminsky Arkitekturs VD Ida Lenngerd berättar om deras syn på hållbart byggande, och om medlemskapet hos oss.

United Spaces visar lokalerna för co-working efter frukostträffen. Du som är intresserad av att prova på att arbeta här under dagen är välkommen att göra det - fråga bara efter ett gratis "daypass"!

Anmäl dig här - varmt välkommen!

Gör din anmälan senast 25 november!

I Stockholm ordnar vi en motsvarande träff måndag 14 november 2022, kl 8-9, på SVN Swedens kansli, Lilla Nygatan 13 (Gamla Stan).