Kalender

Är du redo att hållbarhetsredovisa?

Hallvarsson & Halvarsson, Sveavägen 20, 8 December, 2015 08:00 - 09:30

Behöver ditt företag förbereda sig för att hållbarhetsredovisa? Välkommen på ett seminarium där vi reder ut begreppen kring hållbarhetsredovisning, EU-direktiv och det svenska förslaget och presenterar en rykande färsk studie om företagens uppfattningar om den nya lagen och vilka utmaningar de ser.

  • När? 8 december kl 08.00 - 09.30 (frukost från 7.30)
  • Var? Hallvarsson & Halvarsson, Sveavägen 20
  • Pris? SVN-medlemmar gratis, övriga 299kr (inkl. moms)
  • Anmälan HÄR senast 7 december.

collage_CSR_SVNFör att bättre förstå hur företagen ställer sig till det nya lagförslag som kan komma att träda i kraft i juni 2016, har Demoskop genomfört en undersökning vars resultat presenterades för en utvald grupp i oktober.

Nu har vi på SVN möjligheten att bjuda in till ett nytt tillfälle att delta. Ta chansen att reda ut begreppen om EU-direktiv, det svenska förslaget och hållbarhetsredovisningens alla delar.

Om den nya lagen om hållbarhetsredovisning godtas kommer den tillämpas från och med räkenskapsåret 2017. Innebörden är att de företag som omfattas av lagen ska upprätta en hållbarhetsrapport med icke-finansiella upplysningar. Företag som omfattas av lagen är de som överskrider minst två av följande gränsvärden; 170 mkr i balansomslutning, 350 mkr i omsättning, 250 anställda.

Vi bjuder på frukost och djupdykning på ämnet.

 

Medverkande:

Katarina Arbin, Senior Consultant Demoskop

Tommy Borglund, Director CSR Communications Hallvarsson & Halvarsson

Sofia Leffler Moberg, Director Hallvarsson & Halvarsson

Karin Strömqvist Bååthe, generalsekreterare SVN Sweden

Varmt Välkomna!