Kalender

Kl 10.00: Hur kan en orolig omvärld bidra till att livsmedelsbranschen når sina hållbarhetsmål?

Almedalen lokal D24 på universitetet, Kaserngatan 1. Även digital livestreaming, 4 July, 2022 10:00 - 11:00

Arrangörer: U&We och Social Venture Network

Den svenska livsmedelskedjan ska 2030 vara globalt konkurrenskraftig, innovativ, hållbar och attraktiv. 2045 ska fler branscher vara fossilfria eller klimatneutrala. Vilka är de främsta utmaningarna?

På seminariet samtalar vi kring vad som krävs för att lantbruks- och livsmedelssektorn ska kunna ställa om och nå de uppsatta målen till 2030 och 2045 med fokus på hållbarhet. Vilka åtaganden har aktörerna inom livsmedelsbranschen gjort? Vilka åtgärder kommer att krävas de närmsta 8-20 åren? Vad kostar omställningen? Vilka är möjligheterna? Är branschens hållbarhetsmål tillräckliga?

Medverkande:

Anna Larsson Corcoran, VD, U&We
Annie Månsson, Moderator och hållbarhetskonsult, U&We
Peter Wrenfelt, Partner och hållbarhetskonsult, U&We
Annika Sund, Marknadschef, Leksands knäckebröd
Victoria Olsson, Hållbarhetschef, ARLA Sverige
Malin Larsson, Ledamot i miljö- och jordbruksutskottet, Socialdemokraterna
 

 

Länk för dig som vill delta via zoom

Meeting ID: 965 887 3206, Passcode: 389850


 
 
U&We logo
 

Välkommen till Social Venture Networks hybrida Almedalsvecka 2022!

Våra seminarier genomförs i lokal "D24" i D-huset, Uppsala universitet, Kaserngatan 1, intill Almedalsparken. De livestreamas för dig som vill hänga med på distans, och spelas in så att du kan ta del av dem senare. 

Varje dag den 4-7 juli har vi uppstart kl 08.30 inför dagen. Och varje eftermiddag kl 17.00 serveras årets alkoholfria Almedalsdrink utanför vår lokal D24!

Läs mer här på Almedalsveckans officiella webb om alla SVN:s Almedalsevents.