Kalender

Glöggmingel och prisceremoni Giraffpriset – träffa Miljonbemanning och Houdini Sportswear

SVN Sweden, Lilla Nygatan 13, Gamla Stan, Stockholm, 2 December, 2022 15:00 - 17:00

Träffa Houdinis VD Eva Karlsson, som i egenskap av tidigare Giraffprisvinnare lämnar över giraffen till de nya Giraffpristagarna och grundarna av Miljonbemanning - Saleh Karrani, Ali Khalil, och Shafik Muwanga.

Giraffpriset delas varje år ut till en individ eller verksamhet som verkligen stuckit ut, har överblick och ett stort hjärta. Vi som står bakom priset är förutom Social Venture Network - Ekobanken och U&We. 

Den 2 december har du alltså chansen att träffa dessa hjältar live! Det går även att delta via länk och vi kommer att spela in vårt samtal med dem, som går att ta del av i efterskott. 

Du som vill vara med den 2/12, - på plats eller länk - anmäl dig snarast (dock senast 25/11) till SVN här!

Sedan 2011 delar Social Venture Network Sweden, SVN, årligen ut Giraffpriset. Priset ges till en person eller företag/organisation som stuckit ut halsen, gjort något extra modigt, som trott så starkt på något att man varit villig till ett stort risktagande, ha brutit igenom motstånd och som har motiverats av att göra något gott för människor och för jorden – inom områdena miljö, CSR eller etik och där ha åstadkommit goda resultat. Pri­set består av äran, ett di­plom, en prissumma på 10 000 kr (Sponsrad av Ekobanken och U&We) samt sist men in­te minst vår vand­rings­po­kal! Läs mer...Houdini med giraff