Kalender

Responsibility Day 2015

Konferens 7A, Stockholm, 28 May, 2015 05:00 - 10:00

SVN medverkar på Responsibility day!
V
älkommen till Social Responsibility Day 2015. Årets viktigaste konferens om socialt ansvarstagande i praktiken.

Social Responsibility Day är Sveriges främsta mötesplats för dig som arbetar med socialt ansvar och CSR. Årets konferens, som äger rum på Konferens 7A i Stockholm den 11 februari 2015, blir en dag fylld av inspirerande, aktuella och lärorika föredrag med de ledande företagen inom CSR, de främsta forskarna och experterna.

Det gemensamma programmet ger dig de viktigaste trenderna och händelserna du måste förhålla dig till kommande år. I år har vi även tänkt avsluta konferensen med att ta pulsen på företrädare ur Sveriges nya regering. Som besökare skapar du ditt eget program genom att välja vilka seminarier du vill gå på.

 

Datum: 11 februari 2015
Plats: Konferens 7A, Stockholm

Är mångfald så trendigt att vi tappat fokus? En mycket viktig fråga för dig som arbetar med socialt ansvar och CSR. Det här och mycket mer tas upp på Social Responsibility Day, som hålls den 11 februari i Stockholm. Det blir en dag fylld av inspirerande, aktuella och lärorika föredrag.

 

 SKRÄDDARSY DIN DAG!

Vi erbjuder tre gemensamma pass med fokus på överblick och utblick under förmiddag. Därefter ger vi dig tre parallella sessioner vid fyra tillfällen, vilket ger dig tolv valfria fördjupande seminarier. Du skräddarsyr därmed din egen dag!

Läs hela programmet här: http://www.srday.se

Här kommer SVN:s seminarier som du givetvis är mer än välkommen till:

- Inte en droppe eller hela hav

Vi tar det för givet medan andra måste gå många mil för att hämta det. Vatten är grundläggande för liv, en resväg och en naturlig samlingsplats. Effekterna av ett ohållbart förhållningssätt börjar synas. Vi granskar vatten som livskälla och kulturbärare från ett globalt, regionalt och lokalt perspektiv.

Talare:
Lisa E Svensson, havs- och vattenambassadör, Miljödepartementet
Ola Svending Environmental Affairs Manager, Stora Enso med globalt perspektiv
Åsa Ranung, chef Vattenmiljö, WWF
Moderator: Tommy Borglund Hallvarsson & Halvarsson

Arrangör: SVN

- Absolut mänskliga rättigheter, men bara för vissa…?

Främlingsfientlighet är inte längre i garderoben utan har stigit in i parlamentet, i Sverige och i Europa. För att värna det goda i vårt samhälle måste vi alla ställa oss över olikheter och hitta gemensam grund för samarbete. Seminariet samlar företag, offentlig sektor och civilsamhälle och fortsätter ett SVN samtal om att skapa oväntade allianser.

Karin Olsson, Generalsekreterare, KFUM
Hidayet Tercan, företagare och entreprenör
Yasin Ahmed, Sensus verksamhetsutvecklare
Ulla Pålsson, enhetschef, Botkyrka Kommun
Katarina Grananders, KFUM verksamhetsansvarig
Daniel Özer,
vd, ICA Nära Vallby, Västerås
Per Larshans, hållbarhetschef, Max Hamburgerrestauranger

Moderator: Pia Jertfelt, Generalsekreterare Social Venture Network