Nyheter

Frukostmöte i Göteborg med hållbara samtal

Den 29 november ordnade SVN frukost för "nyfikna på SVN" på United Spaces Uni3 på Lindholmen

SVN erbjuder då och då informationsträffar då vi berättar lite om nätverket och vad det innebär. Det är kanske självklart att vi är partipolitiskt och religiöst obundna och en ideell verksamhet, men alla kanske inte känner till att våra medlemmar har en stark röst i vår utveckling och vilka events vi ordnar. Som medlem kan man välja att ordna events tillsammans med oss - och flera aktörer - kring ett tema, eller så ordnar man något i egen regi som SVN är med och kommunicerar. 

I Göteborg är vi med i United Spaces co-working community på Uni3, Lindholmen sedan början av året. Därför var det naturligt att lägga ett frukostevent i deras fina lokaler. Vi fick en presentation av United Spaces' Eva Nilsson, som berättade om hållbarhetstänkandet som finns inom hela Uni3 campus - området vid Pumpgatan som håller på att färdigställas nu. 

SVN:s ordförande Patrik Andersson berättade om SVN:s historia och vad vi gör idag. Även Helen Sylvan, SVN:s lokala kontakt i Väst, och Kent Andersson, vice ordförande, var med i mötet. Vi beslöt att köra fler informationsmöten, både på plats och digitalt. Nästa chans att träffa oss i Göteborg blir den 24 januari 2023. Se vårt kalendarium för fler tillfällen, både på plats i Stockholm och digitalt - välkommen! 

Deltagarna helt olika verksamheter hade mycket att prata om
Deltagarna på frukosten kom från vitt skilda verksamheter - och hade mycket att prata om - tack till er som deltog och gjorde morgonen så intressant!