Hållbarhet - på sista raden lönsamt

Långsiktig hållbarhet i verksamheter och affärer är ledstjärnan för Social Venture Network, SVN. Visionen är att vara den ledande mötesplatsen för utbyte av idéer och erfarenheter som verkligen gör skillnad i vår resa mot ett hållbart samhälle. Medlemmar är företag, organisationer och myndigheter som vill förena affärsnytta med ett ökat fokus på socialt ansvar, god affärsetik och miljöarbete. Alla bär på en gemensam stark vilja att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle som vi kan lämna vidare till våra barn.

 

Det kostar ingenting att öka på dina hållbara kunskaper

Välkommen till vårt breda seminarieprogram

virtuella-almedalen-after

Virtuella Almedalen 2020

Nu kan du se seminarierna i efterhand.

Tillsammans med Ekobanken genomförde vi årets Almedalen i digital form. Nu har du möjlighet att se en del av seminarierna i efterhand.

Tillsammans med Ekobanken genomförde vi årets Almedalen i digital form och som vanligt var det intressanta företag, organisationer och människor, olika ämnen och diskussioner med fokus på en hållbar värld genom sektorsöverskridande samverkan.

Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi en mängd seminarier varje år. Målsättningen är att knyta nya kontakter och samarbeten, skapa dialog och belysa viktiga samhällsfrågor som miljö, socialt ansvar, hälsa och välbefinnande.

Här bredvid hittar du alla intressanta seminarier som arrangeras nu under hösten. Klicka på respektive seminarium för mer info och tider eller på länken för att få hela höstens seminarieprogram.

img_20180111_175910-1-scaled.jpg

 


Dags att lämna in nomineringar till Giraffpriset!

Giraffpriset delades ut till en organisation som stuckit ut halsen, brutit igenom motstånd och som motiverats av att göra något gott för människor och för jorden.

Läs mer om kriterierna och nominera här

Fjolårets vinnare var:
Greta Thunberg och Fridays For Future