Hållbarhet - på sista raden lönsamt

Långsiktig hållbarhet i verksamheter och affärer är ledstjärnan för Social Venture Network, SVN. Visionen är att vara den ledande mötesplatsen för utbyte av idéer och erfarenheter som verkligen gör skillnad i vår resa mot ett hållbart samhälle. Medlemmar är företag, organisationer och myndigheter som vill förena affärsnytta med ett ökat fokus på socialt ansvar, god affärsetik och miljöarbete. Alla bär på en gemensam stark vilja att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle som vi kan lämna vidare till våra barn.

 

Det kostar ingenting att öka på dina hållbara kunskaper

Välkommen till vårt breda seminarieprogram

Vi ställer inte in, vi ställer om

Nu kör vi Virtuella Almedalen!

Från måndag 29 juni till torsdag 1 juli får du möjlighet att delta med webinarie eller som åhörare.

Tillsammans med Ekobanken genomför vi årets Almedalen i digital form och som vanligt är det första veckan i juli som gäller. Från måndag 29 juni till torsdag 1 juli får du möjlighet att delta i våra webinarier.

Slider

Tillsammans med våra samarbetspartners arrangerar vi en mängd seminarier varje år. Målsättningen är att knyta nya kontakter och samarbeten, skapa dialog och belysa viktiga samhällsfrågor som miljö, socialt ansvar, hälsa och välbefinnande.

Här bredvid hittar du alla intressanta seminarier som arrangeras nu under hösten. Klicka på respektive seminarium för mer info och tider eller på länken för att få hela höstens seminarieprogram.

 


Dags att lämna in nomineringar till Giraffpriset!

Giraffpriset delades ut till en organisation som stuckit ut halsen, brutit igenom motstånd och som motiverats av att göra något gott för människor och för jorden.

Läs mer om kriterierna och nominera här

Fjolårets vinnare var:
Greta Thunberg och Fridays For Future