Nyheter

SVN:s förstärkta organisation

Nu är rekryteringen av en ny GS klar, dessutom stärker vi SVN med en Senior Advisor!

Ny generalsekreterare

Sabina Valois, Karin S. Bååthe och mats Wallin
Sabina Valois, Karin S. Bååthe och Mats Wallin

Efter en gedigen rekryteringsprocess blev Karin Strömqvist Bååthe idag formellt vald som ny Generalsekreterare för SVN.

Karin har ett förflutet både inom storbolag som Coca-Cola, Tyska posten och DHL Europa men också som konsult inom hållbarhetsområdet.

Det är min förhoppning att jag med min internationella och mångfacetterade bakgrund både från näringslivet och den idéburna sektorn kan bidra till den förnyelse och expansionsresa som SVN startat och mina företrädare lagt grunden till. Extra roligt att få vara med i detta sammanhang då jag genom en tidigare arbetsgivare blev en av SVN:s första medlemmar i Sverige, redan 2001.

 

Värdefulla insikter med en erfaren Senior Advisor

För att ytterligare stärka upp organisationen välkomnar vi även Mats Wallin som Senior Advisor. Med sin långa erfarenhet av att bygga upp företag, av entreprenörsskap och socialt engagemang ser vi hans kunskap och insikter som otroligt värdefulla. Mats CV är imponerande med allt från rektorsämbete och styrelseuppdrag för SOS Barnbyar, till Vd-poster på Guldfynd och Ymer reklambyrå.

SVN:s Kansli och projektet "Plats för lärande"

Sabina Valois är kvar som samordnare för SVN och i projektet "Plats för lärande", tillsammans med projektledarna Inga Birath von Sydow och Pia Jertfelt.

Vi har en spännande tid framför oss och är otroligt glada över att ha så mycket kompetens med oss på den resan!