Nyheter

SVN:s nya styrelse

Vi välkomnar Magdalena, Mats och Amanda till SVN:s styrelse!

Har ni sett vår nya styrelse? Vid årsmötet kunde vi hälsa tre nya ledamöter välkomna.

Ny_styrelse_2016_mindre
Nya styrelsen, från vänster: Mats Lindqvist, Magdalena Aspengren, Åsa Stenborg, Amanda Jackson, Karin Strömqvist Bååthe (GS), Mats Wallin och Tommy Borglund. Ordförande Karin Stenmar ej med på bild.

 

 

Magdalena Aspengren, hållbarhetschef, Telenor Sverige
Magdalena har lång erfarenhet från flera branscher både som konsult och chef inom miljö/hållbarhet t ex inom fastighetsbolaget Fabege och Coor Service Management. Brinner för att utveckla hållbara företag genom tydlig koppling mellan vision, mål och arbete och genom bred förankring. 

Amanda Jackson, hållbarhetschef, Swedbank
Amanda har lång erfarenhet av hållbarhetsfrågor från både civilsamhället och näringslivet och har fått flera priser för sitt arbete. Amanda är hållbarhetschef på Swedbank och har ett antal styrelseuppdrag med den gemensamma nämnaren att verksamheterna strävar efter att bidra till en hållbar utveckling.

Mats Wallin, Senior Advisor, SVN
Mats arbetar idag som konsult och lärare inom CSR/Hållbarhet, bl a på FEI, Företagsekonomiska Institutet. Mats har en lång bakgrund inom detaljhandel som företagsledare bl a Guldfynd på 80-90-talet. Han har även varit rektor för en internationell skola och jobbat inom reklambranschen som VD.

 

Tommy Borglund, Halvarsson & Hallvarsson, valdes till Vice Ordförande i styrelsen.

Vi vill självklar också rikta ett stort Tack till avgående Lisa Emelia Svensson och Maria Smith för väl utfört styrelsearbete!