Nyheter

Tack, Moffe!

Moffe Lundberg, ekonomiansvarig på SVN Sweden har har efter sex händelserika år gått vidare till andra uppdrag.

Heter hon verkligen Moffe? Den frågan har vi på SVN oftast fått när man träffat ”vår” Moffe. Moffe , du är en sådan stark och varm person, Vi kan räkna upp fler positiva egenskaper men vi tycker att det framförallt kan sammanfattas i stark och varm. Jo, men vi måste förstås lägga till kreativ och lojal. Du har skött SVN:s ekonomi på ett ypperligt sätt. Vi har kunnat lita på dig och framförallt har det varit lättarbetat. Du finns alltid tillhands och svarar alltid inom en timme.

Moffe Lundberg
Moffe Lundberg

Sen är det ju inte bara ekonomin utan också hur vi tillsammans har arbetat med Almedalen. Inget var omöjligt! När vi nu berättar om Almedalen vill vi också ge ett stort tack till Isak Ericsson! Tillsammans vågade vi sätta SVN på kartan i Almedalen. Slitigt och jobbigt men så underbart härligt. Snacka om att kunna lita på varandra. Det var du, Moffe som kom på rubriken ” Vi söker dig som kan ha en boll i luften-fast väldigt länge!” Den har vi använt många gånger.

Nu slutar du ditt arbete med SVN och vi önskar dig fortsatt roliga och intressanta arbetsår och att du också får tid till dina vansinniga projekt!

 

Önskar SVN styrelse & kansli, genom Pia Jertfelt.