Välkommen till Social Venture Network Sweden!

Vi på SVN Sweden vill hälsa er varmt välkomna som medlemmar i vårt sektoröverskridande nätverk. Förutom att träffa likasinnade, ta del av erfarenhetsutbyte och ny kunskap från företag, verksamheter privatpersoner som delar era värderingar och som är övertygade om att hållbar affärsutveckling, god etik, och socialt ansvar är komponenter som ger konkurrensfördelar men som också är den rätta vägen framåt i en föränderlig omvärld.


Som medlem får

  • era medarbetare tillfälle att gå på föreläsningar, event och seminarier som anordnas genom SVN Sweden. Till dessa arrangemang kan ni också ta med kunder och underleverantörer. Nätverket har som mål att vara en nytänkande mötesplats som delar kunskap, erfarenheter och insikter. Vi är övertygade om att det är tillsammans och i partnerskap som vi accelererar omställningen till en hållbar värld. Se kalendarium.
  • ni medverka i och arrangera egna seminarier inom ramen för SVN Swedens ordinarie program men även medverka i vårt breda program i Almedalen. Är ni intresserade av att medverka eller att arrangera ett eget seminarium? Hör av er till vår generalsekreterare eller någon i styrelsen.
  • företaget möjlighet att synliggöra medlemskapet på olika sätt. Tillsammans med detta välkomstbrev bifogar vi text och logotype som kan användas i t ex email-signaturen samt lyftas fram på webb och i social media. 

Ni blir också presenterade här på vår hemsida. Skicka företagstext, logga och webbadress till info@svnsweden.se .

Era kontaktpersoner får vårt nyhetsbrev. Meddela gärna vilka medarbetare som ska stå på vår sändlista.


Har ni frågor eller funderingar ta kontakt med undertecknad eller någon i styrelsen. Vi finns för er och vår önskan är att vi tillsammans bidrar till handlingar som gör skillnad i världen redan idag.

Varmt välkommen som medlem i SVN Sweden

Patrik Andersson, ordförande
Email; patrik@svnsweden.se
Mobil; 073-50 54 233 


Har du sett att vårt nästa arrangemang i kalendariet? Vi ser fram emot att träffa dig och dina kollegor vid det tillfället. DS.

 

 

PDF för utskrift