Almedalen 2018

Fyra dagar i Almedalen

Mingel_crowd AlmedalenUnder Almedalen 2018 är vi på plats för att lyfta aktuella samhällsfrågor tillsammans med flera av våra medlemmar. Vi välkomnar dig i dialogen och i vårt arbete för att accelerera omställningen till en hållbar värld.

Social Venture Network arbetar lokalt i varje land med att skapa sektors-överskridande dialog och samverkan för Agenda 2030-frågor såsom god etik, miljö, socialt ansvar, hälsa & välbefinnande.  För åttonde året i rad är vi på plats när stora delar av svenskt näringsliv möter politiker och makthavare för en intensiv mingel- och diskussionsvecka i Almedalen.  Visby Hotell, Standgatan 6

Den 2-5 juli lyfter vi många aktuella frågor i våra 19 seminarier tillsammans med flera av våra engagerade medlemmar. Vi erbjuder ett spännande program med seminarier på teman som: Klimat- och miljö, Hälsa & Välbefinnande, Digitalisering, nya krav på upphandling samt Etik & mångfald. Den gemensamma nämnaren är långsiktig hållbarhet: “På sista raden lönsamt”.

Ta del av programmet i vårt kalendarium. Där hittar du bl a filmvisning “Alone through Iran” med efterföljande diskussion om tillit och individens kraft, lunchpicknick med fallträning på judomattan genom vår medlem Svenska Judoförbundet, workshop för att ringa in “vad är hållbar digitalisering?” och mycket mer.  

Vi finns på plats måndag 2 juni, tisdag 3 juni, onsdag 4 juni och torsdag 4 juni. 

Följ oss på Facebook, Insta och twitter, @svnswe och dela med er av viktiga händelser under veckan.

Vi ses i Visby!