Giraffpriset 2018

Giraffpriset 2018

Vem blir årets Giraff? För 8:e året i rad delar vi ut Giraffpriset – Utdelning sker i den 21 mars 2019. Anmäl dig till prisutdelningen.

Vem har stuckit ut halsen i år?

Sedan 2011 delar Social Venture Network Sweden, SVN, årligen ut Giraffpriset. Priset ges till en person eller företag/organisation som stuckit ut halsen, gjort något extra modigt, som trott så starkt på något att man varit villig till ett stort risktagande, ha brutit igenom motstånd och som har motiverats av att göra något gott för människor och för jorden – inom områdena miljö, CSR eller etik och där ha åstadkommit goda resultat.

Giraffpriset delas ut till en person ett företag eller en organisation som stuckit ut halsen, brutit igenom motstånd och som motiverats av att göra något gott människor och för jorden.

De nominerade är:

Paul Svensson

För hans arbete med att minska matsvinn – han har stuckit ut halsen, varit extra modig och väldigt nytänkande. Paul tar sig an matsvinnet inte bara med charm och lekfullhet utan på fullaste finkocksallvar …

Greta Thunberg

Har visat extraordinärt mod och engagemang. Hon har gjort det med en sådan självklarhet att det är uppenbart att vi alla borde och måste agera inför klimatfrågan.

Dino Gerdin

Har genom att lämna sin tidigare roll som entreprenör för att istället lägga all sin tid, kraft och själ på de mest utsatta i samhället visat att han inte är en vanlig person.

Priset är 10.000 kr (Sponsrad av Ekobanken och U&We)

Datum: 21 mars, 2019

Tid:

14.00 – 15.00 Årsmöte (endast medlemmar)
15.00 – 17.00 Idékonferens med keynote speaker
17.00 – 17.30 Utdelning av Giraffpriset 2018
17.30 –  19.00 Bubbel och mingel

Anmäl att du kommer HÄR!

Varmt välkomna!

 

Address: Klarabergsviadukten 63, Stockholm