Nyheter

Vi önskar nya styrelsen lycka till

Vid årsstämman valde nätverket Tommy Borglund till ny ordförande - välkomna, hälsar vi vår nya styrelse

Tack till alla som medverkade till vår riktigt lyckade och konstruktiva idékonferens 2017 den 21 mars. Ett trettiotal nya och äldre medlemmar samlades för att sammanfatta året som gått och blicka framåt genom ett antal diskussioner i workshopformat, bland annat om framtidens hållbara bank och hur olika digitala initiativ kan bidra till en mer hållbar värld.

Samma eftermiddag hölls även årsstämma och nätverket passade på att tacka av avgående ordföranden Karin Stenmar, Folksam, och hälsa Tommy Borglund, Hallvarsson & Halvarsson, välkommen som ny ordförande för innevarande verksamhetsår.

Till ny styrelse valde stämman:

Tommy Borglund, Hallvarsson & Halvarson, ordförande
Åsa Stenborg, Hippodrome, vice ordförande
Kent Andersson, KMA Konsult, kassör
Marianne Strindin, Esam, ledamot
Amanda Jackson, Nobia, ledamot
Magdalena Aspengren, Telenor, ledamot
Mats Wallin, lärare inom CSR/Hållbarhet, ledamot

Till revisorer valdes Jenny Blomberg, Zeromission, och Mats Lindkvist, Samba. Vi vill även passa på och tacka den avgående valberedningen, Ellinor Eke och Hans de Geer, för deras gedigna arbete. Till nya valberedningens ordförande valdes Cecilia Näsman , U&We . Vi söker fortsatt två ledamöter till valberedningen, så om du känner någon som har ett brett kontaktnät inom hållbarhetssverige och vill bidra, tipsa oss genom att maila till: cecilia.nasman@uandwe.se 

Lycka till önskar vi vår nya styrelse med ordförande - vi ser fram emot ett nytt värdefullt verksamhetsår.

Håll utkik efter SVN Sweden nyhetsbrev med tema årsstämma och konferens, som kommer ut i slutet av mars.