Nyheter

Vi välkomnar Regis som praktikant

Under hösten har kansliet hjälp av Regis Aku som läser vid Uppsala universitet.

Regis läser Masterprogrammet i Företagande och Ledning med inriktning Management in Global Society.

Regis Aku
Regis Aku studerar vid Uppsala universitet

Utbildningen fokuserar på kunskap inom företags- och organisationsledning, strategier, beslutsfattande och omvärldsanalys. 

- Jag ser fram emot en spännande praktiktid där jag får möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper i praktiskt arbete, och få erfarenhet och en förbättrad bild av hur organisationer fungerar säger Regis Aku.  

Regis intresse för CSR väcktes under första tiden på utbildningen.  

- Det blev tydligt för mig hur starkt CSR kan påverka organisationer, oavsett vilka branscher och sektorer de verkar inom och jag visste att jag ville fördjupa mig i ämnet. Jag anser att koldioxidutsläppen är den hållbarhetsfråga som är viktigast just nu.

Vi hälsar Regis välkommen till oss och ser fram emot förstärkning i teamet på Lilla Nygatan.

TILLBAKA TILL NYHETSBREVET