Almedalen 2023

Almedalen 2023 – SVN Sweden:s hållbarhetsarena

Almedalsveckan är över för i år och vi summerar några intensiva och intressanta dagar!

Våra medlemmar stod som vanligt värdar för ett seminarieprogram med både bredd och djup. Här lyftes frågor inom alla aspekter av hållbar utveckling; ekonomi, ekologi och social hållbarhet. Näringsliv och forskning stod på samma scen. Vi fördjupade oss i frågor om utbildning, hållbart byggande, återbruk, klimatanalys, hållbara finanser, matpriser, elförsörjning, fallteknik mm. I år hade vi dessutom fokus på ungdomar och ungdomsverksamhet med på scen och premiär för Minigiraffen som är en del av Giraffpriset och delas ut till studerande i samverkan med TUC Yrkeshögskola. Du som inte kunde vara på plats eller streama våra seminarier har nu istället chansen att se dem alla i efterskott!

– Och vi säger som förra året; hållbarhetsfrågorna är inte alls uttjatade – tvärtom!

SVN-gänget i Almedalen 2023

Alla röster ska höras

Nära eller långt borta? Inga problem, du är välkommen till Social Venture Networks arena i Almedalen – våra seminarier streamas och spelas in – det tycker vi är demokratiskt.

Du kommer att kunna se våra inspelade seminarier via: www.svnsweden.se, SVN:s Youtube kanal och Almedalsveckanplay.

 

Ekobanken logotyp

Kom till oss i Almedalen på D-huset, Campus Gotland, Uppsala universitet, Kaserngatan 1, Sal D24 eller digitalt via länk.

#VirtuellaAlmedalen 2022 blev succé med 32 välbesökta seminarier och över 8000 deltagare – på plats och digitalt. Även i år samverkar vi med Ekobanken. Vi är på plats i Visby, på universitetet, och spelar dessutom in alla våra events digitalt för dig som inte har möjlighet att vara på plats.

Info för dig som ordnar seminarier tillsammans med oss:

Seminarier

Almedalsveckan 2023 arrangeras den 27/6 – 1/7. Som alltid blir det med intressanta företag, organisationer och människor. SVN:s arena är öppen 27/6-29/6. Det blir olika ämnen, mingel och diskussioner med fokus på att öka farten i omställningen till en hållbar värld genom sektorsöverskridande samverkan. Se fliken ”Seminarier”! Välkomna!

Seminarie-slot:ar

Varje seminarieslot är 60 min varav effektiv tid för seminariet är 45 min, 15 min är avsatt för avslut och förberedelser. Slot-tiden startar varje heltimme och avslutas 15 minuter före nästa heltimme. Observera att det är viktigt att hålla seminarietider.

Slottider: Tisdag 27, onsdag 28 och torsdag 29 juli 2023:
9.00 – 9.45 | 10.00 – 10.45 | 11.00 – 11.45 | Lunch 12.00-13.00 | 13.00 – 13.45 | 14.00 – 14.45 | 15.00 – 15.45 | 16.00 – 16.45

SVN:s digitala plattform

Alla seminarier sänds digitalt via SVN:s digitala plattform och vi tar hand om all teknik när det gäller sändningen och inspelning. Vi kan också, i mån av tid, hjälpa till med moderering och deltagande i paneler.

Marknadsföring

I år breddar vi marknadsföringen både före och under Almedalen 2023. Alla seminarier kommer att marknadsföras löpande i SVN:s mediekanaler; nyhetsbrev, webb, sociala medier, det officiella Almedalsprogrammet samt vårt särtryck med program och seminarier.

Glöm inte att sprida eventen i era kanaler! 

Mer information

Enklast är att du kontaktar oss på info@svnsweden.se så återkommer vi till dig snarast möjligt. Du kan också mejla direkt till patrik@svnsweden.se eller helen@svnsweden.se.

Väl mött i Almedalen!